Adatmentés2019-06-06T12:38:28+02:00

Adatmentés – adatok átköltöztetése

Sokszor fordul elő, hogy egy-egy telefon váltásakor nem mindig ugyan annak a gyártónak vesszük meg a legújabb típusát. Ebből adódik, hogy adataink átmásolása sem oldható meg zökkenőmentesen. Gondoljunk csak arra, amikor az ember Apple telefonra cseréli le mobilját, vagy épp Apple telefonról vállt Androidos rendszerre. Ebben az esetben tudunk segítségére lenni, hiszen, ha telefont vált adatait át tudjuk költöztetni a régi készülékből, az újba. Vagy akár biztonsági mentést is készíthetünk adatairól adathordozóra, hogy maximális biztonságban tudja azokat. Telefonos adatmentés szolgáltatásunk azonban olykor többről szól.

Mobil Adatmentés – szinte bármit visszaállítunk

Sokszor fordul elő, hogy véletlen törlünk valamit, amit nem szerettünk volna. Akár véletlenül, akár egy rendszer, program frissítés következtében vesztek el az adatok sok esetben lehetőség van rá, hogy visszahozzuk őket. A visszaállítható fájlok ebben az esetben lehetnek fotó és videó tartalmak, hangfájlok, és dokumentumok is.

Emellett lehetőségünk van törölt névjegyek, üzenetek megmentésére is. Csupán annyi teendő van, hogy miután a baj megtörtént ne hozzon létre az ember új fájlokat a telefonon, vagy az SD kártyán, mert így az elveszett adatok felülírásra kerülhetnek.

Adatmentés – adatok átköltöztetése
Adatmentés – adatok átköltöztetése

A legfontosabb adatok visszaállítása

Sokszor kerülünk véletlenek miatt kellemetlen helyzetbe. Elég egy kisebb esés és telefonunk kijelzője betörik. Sokszor azonban a javítás és a kijelző csere már nem éri meg, hiszen az ember inkább egy újabb modellt vásárolna a régi helyett. Ilyen esetekben probléma az, hogy minden adatunk a régi telefonban van fent. Fényképeink emlékeink a meghibásodott eszközön vannak.

A darabokra tört kijelző miatt nem tudjuk lementeni magunknak a fotóinkat, emlékeinket, de speciális adatmentő eszközökkel ezeket le lehet menteni a régi készülékünkről. Ugyan ez igaz abban az esetben is, hogyha a telefon beázás, vízbe esés miatt romlik el. Hiszen az ilyen esetekben már nem az elromlott készülék az értékes, hanem a benne tárolt személyes adataink, emlékeink.

Adatmentés – adat visszaállítás biztonságosan

Az Android Szervizben dolgozó szakemberek több éves tapasztalattal rendelkeznek az adatmentés és adat visszaállítás területén. A legjobb szoftverekkel és hardverekkel dolgozunk, annak érdekében, hogy az emlékeket, fontos üzeneteket biztonságosan és gyorsan vissza tudjuk állítani ügyfeleink számára az általuk kért módon. Fontos, hogy az általunk alkalmazott technika és szoftver teljesen biztonságos. Nem károsítjuk sem a fájlokat, sem az eszközt. Nem írjuk felül és nem módosítjuk a tartalmakat, így a folyamat végén elégedett ügyfelek távoznak tőlünk.

Fontos megemlíteni, hogy kiemelten ügyelünk ügyfeleink személyes adatának biztonságára. Garantáljuk, hogy bizalmával semmi nemű visszaéléstől nem kell tartania. Cégünk számára a GDPR és az adatvédelem egy rendszer, nem pedig a kötelező rossz.

Keresd szervizünk bizalommal!

Telefonszámunk
06 30 512 6210

Üzletünk címe 
1193. Budapest, Üllői út 264

Nyitvatartásunk
Hétfő – Péntek 10:00-18:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Adatmentés – adatok átköltöztetése