Xiaomi2019-05-25T10:22:29+02:00

Xiaomi mobiltelefon szerviz

Vállaljuk minden Xiaomi, Redmi típusú mobiltelefon készülék garancián túli javítását. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Androidszerviz munkatársai több éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek Xiaomi mobiltelefonok szervizelésében. Szakszervizünk minden jellemző probléma megoldására fel van készítve, a legmodernebb technikai eszközökkel dolgoznak tapasztalt kollégáink, hogy mobiltelefonod újra a megszokott módon használhasd. Budapesten könnyen elérhető helyen az Üllői út 264 szám alatt várunk, de akkor se csüggedj, ha nem esünk útba: szervizfutárunk bármikor a rendelkezésedre áll!

Mik a leggyakoribb Xiaomi szervizes problémák?

Törött kijelző

Elegendő egy óvatlan pillanat és a probléma máris megtörtént. Biztosan neked sem árulunk el nagy titkot, de a legtöbb szervizes kérés, ami befut a kijelző betörésével kapcsolatos. Hiába a gondos képernyővédelem sokszor sajnos ez sem menti meg a kijelző és az érintő panel sérülését – sajnos ilyen esetekben ki kell cserélnünk. A kijelző cserék esetében minőségi és megbízható alkatrészeket használunk annak érdekében, hogy mobilod ismét a régi fényében tündököljön.

Sok esetben azonban nem csak a kijelző sérül, hanem a keret, hátlap, vagy egyéb külső elem. Szervizünkben a burkolati elemeket is cseréljük, hogy ne kelljen kellemetlen esztétikai hibákkal együtt használnod kedvenc Samsung mobilod.

Csatlakozó, akkumulátor csere

A mai okos-telefonokat minden nap tölteni kell, hiszen a kijelző és a hardverek energia igényeit csak így tudjuk kielégíteni. Viszont idővel a csatlakozó állapota és az akkumulátor kapacitása romlik, ezért hiába dugod fel töltőre nem biztos, hogy elsőre tölteni fog, vagy ha igen akkor is nagyon hamar lemerül a telefon. Hozd be szervizünkbe és kollégáink megoldják problémád.

A csatlakozó problémák Samsung telefonok esetében a headset csatlakozóra is sokszor elmondhatóak. A csatlakozó lábainak újraforrasztásával, cseréjével könnyedén orvosolhatjuk az ilyen gondokat is!

Alaplapi javítások

Számos probléma adódhat, melyek mind az alaplaphoz vezethetőek vissza. Ezeket kollégáink pontosan felmérik, majd javítják, ahhoz viszont, hogy pontosan megnézhessük a hibajelenséget alaposan át kell tesztelnünk készüléked.

Szoftveres javítások

Az Android rendszer is el tud “öregedni” mely lassuláshoz és sok bosszúsághoz vezethet. Ekkor egy újraszoftverezés megoldást jelenthet. Sok esetben egy szoftverfrissítés után a mobiltelefon gyorsabban és stabilabban lesz használható.

Miért bízd ránk kedvenc mobilod szervizelését?

  • Gyors és precíz munkavégzés – Készüléked akár pár órán belül megjavítjuk.

  • Tapasztalt szakértők, komoly háttér – Szakszerűen és elérhető árakon dolgozunk, a javításra pedig garanciát vállalunk.

  • Gyors szállítás, akár háztól házig – Szervizfutárunk háztól házig viszi készüléked, így akkor sincs probléma, ha épp nem tudsz hozzánk bejönni.

Keresd szervizünk bizalommal!

Telefonszámunk
06 30 512 6210

Üzletünk címe 
1193. Budapest, Üllői út 264

Nyitvatartásunk
Hétfő – Péntek 10:00-18:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Xiaomi mobiltelefon szerviz