Szervizfutár2020-03-16T17:14:08+01:00
Az egészség a legfontosabb, ezért az AndroidSzerviz csapata a jelenleg kialakult helyzet miatt úgy döntött, hogy átmenetileg ingyenessé teszi a szervizfutár szolgáltatást. Maradjatok otthon, csak küldjétek el hozzánk!
Bármilyen baja van a készülékednek, vedd fel velünk a kapcsolatot és juttasd el hozzánk! Csak a javítást kell fizetned, a szállítást mi álljuk.

Szervizfutár – küld el hozzánk javításra szoruló telefonodat

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem tudnak bejönni, vagy a túl nagy távolság, vagy időbeosztásuk miatt. Szervizfutár szolgáltatásunkkal azonban a lehető leggyorsabban igénybe vehetik szervizünk szolgáltatásait anélkül is ,hogy el kelljen hozzánk jönni. Akár Budapestről, akár vidékről 1.600 forintos költségért partnerünk elhozza a telefont (oda-vissza: 3.200 forint), majd amint kész van rögtön ki is szállítja a következő munkanapon!

Mindösszesen arra kell figyelni, hogy a készülék biztonságosan be legyen csomagolva, a többi kollégáink és partnerünk intézi! Feladás előtt a belépéshez szükséges jelszavát, jelkódját kérjük kapcsolja ki!

Kérjük minden mezőt részletesen töltsön ki a szervizfutár igényléséhez